Contact Add Facebook Instagram

Me

Published: 02.09.2013 @ 18:30 Category: Text Replies: 6

Jeg tror kanskje ikke jeg har vært veldig åpen om meg selv på bloggen. Hovedsaklig vil jeg ikke at dette skal være en blogg med detaljer om meg og mitt liv, men jeg tenkte jeg kanskje kunne skrive noe for at dere skal få et lite inntrykk av hvem som skriver bloggen du leser. Jeg tenker. veldig. mye. Altfor mye egentlig. Jeg har så utrolig mye jeg vil fram til, og så mye jeg vil dele, men jeg klarer bare ikke å finne de riktige ordene for å uttrykke meg. Er det noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til, så er det det. Så før jeg begynner med mine dype, seriøse eller kanskje morsomme innlegg med masse tekst - her er meg:

Jeg heter Elise Johnsen Pedersen. Eller Hulken om du vil. Egentlig er hele hulken-greia teit og ganske sær, men litt kult da. Jeg er født den 7. mars og er 16 år. Jeg har vokst opp med skilte foreldre og to søstre som ikke bor hjemme lenger, eller hun ene kommer hjem om et år, tror jeg. Jeg har en hest som jeg steller med helt alene. Han heter Brisco og er en nydelig varmblodshest. Ingen i familien bryr seg så veldig om han, bortsett fra min lille, altfor søte niese på 4 år som sier "min og tante sin hest". Ellers har jeg kjørt aktivt alpint så lenge jeg kan huske, og det er noe som har og betyr ekstremt mye for meg. Jeg har trossalt brukt 4-5 dager hver eneste uke i maange år på det, så det er ingen tvil om at det har vært noe av det største i livet mitt. Selvom jeg sluttet. 

En oppdatert person, det er jeg. Det er vel ikke veldig rart når halvparten av dagen går til sosiale medier både på iphone og mac. Jeg er en av de avhengige typene som absolutt ikke klarer å være borte fra internett i flere dager. Det er vel derfor jeg skaffet meg en blogg tror jeg, for at alle de timene jeg bruker på å sitte på ræva eller ligge i sofan/senga ikke skulle være totalt bortkastet. At jeg faktisk kunne uttrykke meg selv på en slags måte og dele ting med andre, i stedet for å sitte og proppe i seg masse unødvendig informasjon om andre mennesker. Egentlig sånn som du som leser dette gjør om meg nå. 

Jeg er gal etter å bruke penger. Og da mener jeg virkelig GAL!! Jeg husker jeg fikk 6000kr til bursdagen min for mange år siden. Jeg er ganske sikker på at det ikke gikk mer enn én måned før alle pengene var brukt på bare dritt og tull. Jeg var liten da, men etter det har jeg aldri klart å spare noe særlig med penger. Nå som jeg går på skole med kantine og som har 3-5 minutters gange til byen, har det ikke blitt særlig bedre heller. Så hvis det er noen mulige sponsorer som gjerne vil sponse meg bil, hus, klær, mat osv, sier jeg ja takk. Tulla. 

Egentlig er det ikke mye spesielt å si om meg. Jeg er glad i å ta bilder (selvom jeg har altfor masse å lære), jeg er glad i å tegne, glad i å være oppdatert i moteverden, se på serier, dra på kafé, være med venner, reise osv. Akkurat som alle andre. Jeg gikk ikke veldig, veldig mye inn i detaljer nå, men hvis det er noe du lurer på, så er det for all del bare å spørre6 kommentarer

Postet av: Marianne

Du er vakker :)
Dato: 02.09.2013 Tid: 19:03 URL: http://frisorlaerling94.blogg.no

Postet av: Andrea Victoria Stene

wow du er nydelig !
Dato: 02.09.2013 Tid: 19:45 URL: http://andreavictoria.blogg.no

Postet av: Ida Øie Krogsvold

Vakker. Hvor er designet ditt fra (bloggdesignet)
Dato: 02.09.2013 Tid: 21:17 URL: http://idaoie.blogg.no

Postet av: Charlotte Malene

Så nydelig blogg du har! Kjenner meg litt igjen i deg, noe av det du skrev hehe :-)
Dato: 02.09.2013 Tid: 21:23 URL: http://charlottemalene.blogg.no

Postet av: Elise Johnsen Pedersen

Ida Øie Krogsvold: Grunndesignet er fra siljelien.blogg.no, men jeg har endret så veeldig mye selv at det så og si er mitt eget design :)
Dato: 02.09.2013 Tid: 21:40 URL: http://hulken.blogg.no/

Postet av: Ida Øie Krogsvold

Takk
Dato: 03.09.2013 Tid: 14:47 URL: http://idaoie.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits