Contact Add Facebook Instagram

Kategori: Daily

Insta lately

Published: 17.01.2014 @ 15:03 Category: Daily Replies: 2


Do not forget to follow me on instagram for pictures from everyday life, live updates, and much more. 
 

Instagram: @elisejp

 

Image and video hosting by TinyPic

Jill top

Published: 14.01.2014 @ 22:54 Category: Daily Replies: 3
Buy the top here


Har siklet på denne toppen lenge nå, og klarte ikke å holde meg mer når jeg så den var på salg. Selfølgelig var den ikke like fin som på bildene på Nelly, men ryggen er så fiin. Salg er farlig for oss som ikke klarer å holde på en tusenlapp mer enn to dager...Uansett, så har jeg planer om å gjøre en total forandring med håret mitt. Har bestemt meg for akkurat som jeg vil ha det, men nå gjenstår det bare å se om jeg i det hele tatt tør. For kort hår, det blir det. 

Image and video hosting by TinyPic

Bloggers

Published: 10.01.2014 @ 11:03 Category: Daily Replies: 0

 

Tenkte bare å vise dere hvilke blogger jeg leser fast hver eneste dag. Disse jentene er så forskjellige stilmessig, men så inspirerende alle sammen. Både inspirerende blogger, design og stil. Imnext-jentene, Victoria, Lisa, Fanny og Caroline, er bare helt fantastiske, og selvfølgelig Kenza og Martine. Dette er faktisk det første jeg gjør om morgenen, etter skolen og på kvelden. Jeg bare innom og lese alle sammen, ellers blir det helt krise. He-he.

 

Image and video hosting by TinyPic

New design

Published: 14.12.2013 @ 16:42 Category: Daily Replies: 1"This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stau with you through everything - they're your true best friends."

 

Liten hulk

Published: 22.11.2013 @ 21:20 Category: Daily Replies: 2Så mye rart man kan finne på en harddisk. Her var det bilder fra jeg var ett år og til den dag i dag. Å se hvor mye rart og morsomt som har skjedd opp gjennom åra er så sinnsykt morsomt å se på i ettertid. Striper i håret, hest var best (det er det enda) og jeg samlet på snegler!! Husker det så godt fortsatt. Jeg var hos ei venninne, det hadde regnet og det var tusenvis av snegler ute. Så vi gikk og plukket så mange vi fikk plass til i boksen, og jeg tok de like godt med hjem for å ha de som husdyr. Tror ikke det var så populært i heimen...

 

Fortell noe fra din barndom! :-)

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Help

Published: 11.11.2013 @ 23:24 Category: Daily Replies: 1


Lange dager på sofan med Gossip Girl er helt greit, men akkurat nå har jeg så blogglyst, men mangler idéer. Need som help over here. Hva vil dere se/lese på bloggen? Det er vel titusendegang jeg spør om det spørsmålet, men jeg er klar for å gå all in. Ingen forslag er for dumme. Kanskje.

 

Nike+ sportwatch gps

Published: 25.10.2013 @ 18:09 Category: Daily Replies: 3

Hadde fri fra skolen på torsdag, men stod likevel opp til vanlig tid, altså klokka 6, satte håret opp, dro på meg noen klær og kjørte til Bø med mamma. Vi dro på åpningen til sportsbutikken, Sport 1. Butikken åpnet ikke før klokka 8, men likevel hadde folk vært så gærne og sovet i telt rett utenfor inngangen til senteret. Kan bare tenke meg hvor kalt det var. Vi kom i halv syv tiden og var vel en av de 15 første, noe som betyr at vi fikk en Nike+ sportsklokke til en verdi av 1600kr, og alt vi trengte å betale var en liten 1kroning! Hvor sykt er ikke det? 

 

Questions?

Published: 24.09.2013 @ 21:37 Category: Daily Replies: 6

Når jeg suger til å oppdatere bloggen, blir i det minste instagram profilen oppdatert, så følg meg gjerne der på @elisejp. Er forresten veldig interessert i å finne nye og følge på instagram. Kommenter hva du heter i kommentarfeltet, så får du kanskje en ny følger!

Mulig jeg kjører på med en spørsmålsrunde igjen. Og kommer det inn nok spørsmål skal jeg høre med de to skjønne jentene på forrige videoblogg om de vil svare på spørsmålene på video, hvis jeg ikke har nok bein i nesa og tør selv da. Tviler egentlig. Men uansett, videblogg eller ei - kjør på med spørsmål da, dere! 


Bilder fra instagram profilen min.


Blue

Published: 23.09.2013 @ 21:57 Category: Daily Replies: 1

Hvordan du får til redigeringen har jeg skrevet et innlegg om tidligere som du kan lese her

Har sittet og heiet på Martine i kveld på Det Nye-jenta 2013 som går på Tv2 Bliss mandager 21.25. Har vært fast leser på bloggen hennes veldig lenge nå, og når hun skrev at hun skulle bli med der, ble jeg så glad. Den jenta der fortjener så mye mer oppmerksomhet! Hun røyk dessverre ut i dag (ufortjent), men hun fortjener absolutt flere lesere på bloggen hennes, uten tvil.

Jeg har dessverre null komma niks inspirasjon for tiden. Har ingenting på hjertet og føler hver dag er en dårlig dag for å ta bilder. Så derfor trenger jeg hjelp fra dere, og få vite hva dere vil jeg skal skrive om - enten det er hjertesaker, tips osv, eller hva dere vil se av bilder. Er åpen for alt!

 

Blåtonet

Published: 17.09.2013 @ 17:07 Category: Daily Replies: 2

ETT brukbart bilde av 150 tyder på en veldig, veldig dårlig dag.
 

B&W

Published: 09.09.2013 @ 16:48 Category: Daily Replies: 3

Hei! Ville bare slenge innom et innlegg og si takk igjen. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for at dere besøker bloggen og legger igjen så fine kommentarer! Nå skal jeg ut med hesten. Er en stund siden jeg har ridd en laang tur nå, så det skal bli deilig. Var forresten innom ungdomsskolen i dag for å informere om Nome Ungdomsråd, og det var såå koselig å se de gamle lærerne igjen. Selvom jeg kanskje var utrolig lei mange av de når jeg gikk der selv, merker jeg etterpå at jeg har blitt veldig glad i mange av de. Men nå må jeg løpe, vi snakkes!

 

Hva gjør du denne mandagen?


 

Thank you

Published: 05.09.2013 @ 17:01 Category: Daily Replies: 5

Først og fremst må jeg gi en stooor takk til dere som leser/stikker innom bloggen min, og ikke minst til dere som kommenterer. Får så utrolig mye mer blogglyst, og jeg blir veldig, veldig glad. Så - tusen takk! Ble forresten kåret til ukens blogg av Ida Olsen! Hun skrev så mye fint, så det var veldig hyggelig :-)

Mamma har dratt av gårde med kameraet jeg bruker til syden, så derfor er jeg litt stucked her uten, men jeg skal prøve å få låne ett. I mens får jeg finne på noe annet å legge ut enn outfit bilder. Jeg føler jeg nesten ikke har vært hjemme for tiden og slappet skikkelig av, så i kveld skal jeg gjøre ingenting bortsett fra å gå gjennom alle mine tusenvis av bilder på macen, og legge de over på harddisk. Macen min har blitt helt klikk, spesielt iPhoto, men det skyldes vel sikkert at jeg har lastet ned for mye dritt. Dere må forresten høre på den nye favorittsangen min, Waiting For You - Phive
Money burned

Published: 27.08.2013 @ 20:32 Category: Daily Replies: 2


Jakke, lue og bukse fra Urban / maxiskjørt fra H&M

Vi sluttet tidlig og fikk stipend i dag, så det var ingen god kombinasjon. (Sorry mamma og pappa). Jeg har ganske klart en ting jeg kan få oscar-pris for - å bruke penger. Enten det er mat, klær eller bare surr, så må jeg bare bruke de. Har satt meg et mål å spare halvparten av stipendet, og legge resten til sparebøssa til sleeve-tatovering. Når man går på service og samferdsel så får man banka inn i hodet om bruk av penger altså, tro meg. 

Room tour

Published: 26.08.2013 @ 19:46 Category: Daily Replies: 2I går flyttet søsteren min til Elverum for å gå på skole der i ett år, så da fikk jeg endelig overta rommet. Har ikke ord for hvor deilig det er å bli kvitt det bitte lille rommet som bare hadde plass til en seng, skap og en sofa med 50cm avstand fra senga. Nå kan jeg jo faktisk ha besøk! haha. Startet med å flytte ting ned i går kveld og ble ferdig for noen minutter siden. Det ser fortsatt ut slik som det har gjort en god stund, men har veldig lyst til å gjøre ett eller annet med det, men hva vet jeg ikke enda. 

Har et rom til som er hos mamma jeg ikke har vist dere, want to see? 


Yellow

Published: 22.08.2013 @ 20:43 Category: Daily Replies: 6


Everything from H&M

Jeg skjems av meg selv for den dårlige oppdateringen. Vel, jeg har ingen unnskyldninger. På mandagen startet jeg på skolen igjen. Ny skole, ny klasse, nye mennesker - ny start. Klassen min er helt grei, bortsett fra at den er altfor stille. Det er ekstremt uvandt etter å ha kommet ut fra en klasse hvor alle kjenner alle og bråker som bare det. Savner den gamle klassen, for å være helt ærlig, men det er deilig med en ny start hvis man skal se bort i fra at motivasjonen er på bånn....

For dere som lurer - så har jeg begynt på service og samferdsel 1. året på Brekkeby i Skien. HVA jeg skal bli har jeg ikke helt funnet ut enda, men jeg er på riktig linje, det vet jeg.

I'm home

Published: 16.08.2013 @ 18:11 Category: Daily Replies: 3Jeg er hjemme
. Eller det har jeg egentlig vært i 3 dager nå, men jeg har klart å bli syk igjen. Skolen begynner på mandag, og det at jeg er sengeliggende hjelper ikke akkurat stort på motivasjonen.
I løpet av oppholdet i Sunny Beach gledet jeg meg veldig til å komme hjem, men siste kvelden innså jeg at det kom til å bli utrolig kjipt å dra fra folk jeg faktisk har blitt glad i der nede. Vi har heldigvis kontakt, da. Noe som er helt sikkert er at jeg skal dra tilbake med en gjeng, for der var det ikke annet enn helt sykt. Internettet var forresten utrolig dårlig, så ett innlegg var det jeg hadde tålmodighet til..

Siden jeg ikke har skrevet så veldig detaljert om turen, så er det bare å spørre i vei om ting og tang!

Sunny Beach

Published: 07.08.2013 @ 22:30 Category: Daily Replies: 1

Andre kveld i Bulgaria er over. I dag har vi vært i Nessebar og spist og sett i handlegatene. Det er så nydelig der! Ellers bor vi i Sunny Beach, midt i byen, så det er ikke akkurat veldig rolig om kvelden, men hotellet er helt greit (Fenix), stranda er fin, liv i bargata, og det er VARMT. Har det veldig greit med andre ord! Etter turen til Nessebar og en laaang gåtur tilbake til hotellet etter å ha kjørt altfor langt med bussen, tar jeg en rolig kveld i lobbyen for å streve med det elendige nettet her. Har sikkert brukt over en time på å laste over bildene...03.08.2013

Published: 03.08.2013 @ 20:03 Category: Daily Replies: 2

Du vet du har lite å gjøre når du rydder og støvsuger huset, sminker deg og tar bilder til bloggen.
I dag våknet jeg til pøsregn og torden, forlatt alene i huset. Startet med å se x antall episoder med One Tree Hill, for så å gjøre huset pent. Har prøvd å pakke litt til syden, men det ender alltid med at jeg pakker for mye, tar ut, og pakker for mye igjen. Skal prøve å være litt smart å finne antrekk dag for dag, så jeg slipper å ha en totalt stappa koffert med klær jeg egentlig ikke trenger. Men uansett, jeg tror det kommer til å bli en heelt syk uke med perfekt følge. Gleder meg så til å blogge der nede! Wiiii

Morning breakfast

Published: 02.08.2013 @ 12:54 Category: Daily Replies: 1

Good morning sunshines ♥ Jeg har vært forkjølet og slapp i noen dager nå, og har 3 dager på meg for å bli frisk før vi drar til Bulgaria. Så de 3 dagene fremover er sengen min beste venn. Krysser fingrene!

 

Mary-Kate and Ashley for Bik Bok

Published: 01.08.2013 @ 19:50 Category: Daily Replies: 3

Noen som har fått med seg at Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bik Bok kommer ut i august? Mye av klærne skal være i Super Flex-materiale som vi alle digger, og det skal gjenspeile deres egen stil, noe som er heelt fantastisk! Woho, jeg kan ikke vente! Tvillingene har verdens beste stiler, synes nå jeg da.

Take a look here

Sommeridyll

Published: 10.07.2013 @ 18:55 Category: Daily Replies: 0I to døgn nå har jeg vært ute på vannet med pappa og noen andre fra familien. Første natten var vi i Åbyfjorden i Bamble, mens neste dag var vi innom Valle og overnattet i Kragerø. Det er helt sinnsykt varmt ute nå, og deilig å sove i båten for en gangs skyld, men to døgn var nok for min del etter en uke på Hove. Blir deilig å slappe av hjemme noen uker før jeg drar til Bulgaria i august. 

SICK

Published: 08.07.2013 @ 00:58 Category: Daily Replies: 2

Jeg er tilbake. Tilbake fra campinglivet, konserter, fyll og faen, kald combicamp om natten og glodheit om morgenen. Er så imponert over alt, og at det ble  bra! Været var perfekt, bortsett fra én dag med regn, men som egentlig bare var deilig. Har opplevd mitt livs beste uke med nye og gamle venner, som jeg kommer til å huske i lang tid. Har sittet ute i lange kvelder og måtte kjempe for å puste i stedet bare for å le, le og bare le. Til tross for tørre knekkebrød med nugatti omtrent hver dag, så har det ikke vært annet enn helt SICK. 


Følte jeg aldri fikk tid til å bruke speilrefleksen, så det ble bare bilder med iPhonen. Dårlige bilder, med andre ord. Derfor lånte jeg disse bildene fra http://festival-bloggen.no/ og http://parisrobbedmysoul.vixen.no/

Tok noen få bilder da, som kanskje er verdt å vise:
Med en gang vi ankom Verdens Ende ble jeg dødsskuffet da vaktene plasserte oss på en parkeringsplass av alle steder, hvor det nesten ikke var noen. Etterhvert fant vi ut at vi var så heldige og hadde fått de kuleste naboguttene! Nikolai, som du ser nederst til venstre var en av kjekkasene som holdt ut med oss i nesten en uke. Lurer på hvordan det hadde vært uten gutta som holdt oss med selskap både morgen, dag og kveld. Takk for en fantastisk uke ♥

Vi sees, Hovefestivalen!


Hovefestivalen, here I come

Published: 30.06.2013 @ 04:10 Category: Daily Replies: 2

Endelig er dagen jeg har ventet på kjempelenge kommet! Klokken 9 kjører vi til Tromøya, til Hovefestivalen. Wii, det blir helt sykt! Vi skal sove på Verdens Ende i combicamp, så hvis noen er der - let etter en oransj stygg greie med blomster på. Det er oss! He he

Blir borte ca en uke, men håper dere ikke forlater meg helt ♥
Snakkes! 


Dressed like Native Americans

Published: 22.06.2013 @ 23:27 Category: Daily Replies: 1Tjohei, nesten én uke uten oppdatering! Det har skjedd noe hver dag siden siste blogginnlegg, blant annet siste skoledag, klassefest og diverse. Det var trist å si hade til mennesker jeg har gått på skole med i så mange år. Blir rart, men samtidig litt godt. 

Akkurat nå befinner jeg meg i Porsgrunn hos min søte, vakre, snille Andrea. Vi har vært i 70 års lag til farmoren hennes, hvor temaet var ville vesten. Vi kledde oss ut som indianere som sikkert er ganske synlig. Og kjolene er forresten laget av Andrea! Fliink. I kveld skal vi bare slappe av før vi drar til bondelandet i morgen.

Siden jeg er tidenes dårligste blogger til å oppdatere, så har jeg ikke fått ønsket dere en god sommerferie. SÅ, god ferie alle mann!!!


Bilder fra Sluserock

Published: 10.06.2013 @ 11:40 Category: Daily Replies: 2


Alle bilder fra varden.no

Ble trekt opp i muntlig eksamen i dag og kom opp i engelsk. Ikke det jeg hadde håpet på, men det kunne vært verre. Nå skal jeg ta en båttur med Silje for å få en avbrekk. Gødt er det!!

Jobbdag på Sluserock

Published: 09.06.2013 @ 21:15 Category: Daily Replies: 1

Gårsdagens jobbdag på Sluserock ble over alle forventninger! Hvert år jeg har jobbet har det vært like fantastisk, men dette året var kanskje det beste. Jeg jobbet backstage, ikke i teltet ved scenen, men i en barnehage hvor artistene oppholder seg noen timer før de skal opptre. Klokken 9 kom jeg dit, og startet med å smøre baguetter som artistene og jobberne skulle ha. Ellers gikk dagen til opp og ned og hit og dit, men fikk med meg Karpe Diem konserten, som forresten var over the top! 

 

Q/A

Published: 04.06.2013 @ 21:58 Category: Daily Replies: 4
Siden været ble helt på tryne utover dagen og jeg ikke har tatt bilder i dag, kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Så da er det bare å spørre om alt mellom himmel og jord!

 

cause it's summer

Published: 03.06.2013 @ 19:41 Category: Daily Replies: 3
Har plassert meg i favorittstolen med iste, masse godt og spotifylisten med mine favoritt-sommersanger akkurat nå, som du kan høre her. I helgen var jeg i Porsgrunn og gikk inn i sommeren med fine folk på fest. Startet med vin, ost og kjeks, noe som er heelt fantastisk godt, og dro videre. Kjempemoro! Dere får se antrekket fra lørdagen i morgen :-)  

Hvordan har starten på sommeren vært?

 

Dreamcatcher tattoo

Published: 29.05.2013 @ 22:32 Category: Daily Replies: 4


Slenger innom et bilde av tatoveringen, bare for å få en liten oppdatering. Det var det eneste jeg klarte å få bilde av før kameraet gikk tom for strøm, og jeg har selvfølgelig ikke laderen her. Super dupert! Vet ikke helt hvorfor, men jeg får en festival-feeling når jeg ser bilde. Hehe.
 
 

Confirmation

Published: 26.05.2013 @ 18:21 Category: Daily Replies: 3Mine flotte søstre! Ligner vi?Kom hjem fra en varm dag i konfirmasjon. 24 grader og bunad, det ble litt for mye for meg, så nå ligger jeg i sola og prøver å få litt farge på kroppen så lenge jeg har mulighet, også skal jeg ta meg litt trening etterpå. Ønsker alle en flott dag ♥

 

tattoo finished

Published: 16.05.2013 @ 18:22 Category: Daily Replies: 9

Kom meg gjennom smertehelvete til slutt, og er veldig fornøyd! Tenker å få litt rødt i fjæra og, men det blir ikke før om noen måneder hvertfall. Har vært i studio to ganger, og denne gangen smurte jeg på bedøvelseskrem en time før jeg skulle bli tatovert, og det funket kjempebra! Vel, i starten hvertfall. Kan ikke utelukke at det var et reint helvete, men angrer ikke ett sekund! 


Hva synes du om tatoveringen?


Dreamcatcher tattoo

Published: 18.04.2013 @ 21:39 Category: Daily Replies: 5

Kom hjem etter en lang og smertefull dag i Larvik. Begynte på tatoveringen i dag, og det var et reint helvete! Innrømmer at jeg ble ganske bleik i trynet, ja. Haha. Selv synes jeg den på håndleddet gjorde vondt, men det her var bare 10 ganger verre. Ble ikke ferdig, så skal fortsette om noen uker. Gleder meg såå til det er over!! 

 

 

Hva synes du så langt? :-)

 

 

Makeup

Published: 25.03.2013 @ 10:08 Category: Daily Replies: 7


 
Gratulerer med dagen, beste

Published: 07.03.2013 @ 23:07 Category: Daily Replies: 0

I dag fyller verdens beste jente 16 år. Endelig er det din tur, og tiden blir knappere og knappere til du snart sitter i din egen bil. Siden du ikke var særlig happy for at jeg ringte deg 00:01, så tenkte jeg å skrive noen ord på bloggen din istede. Vi har vært bestevenner siden ungdomsskolen og var med hverandre hver eneste dag. Vi var sammen på skolen, på fritiden og i helger og ferier. Vi visste, eller, ihvertfall jeg visste at det neppe kom til å bli det samme når jeg startet på videregående, og jeg hadde rett. Vi har nesten ikke sett hverandre siden slutten av sommerferien, og når vi planlegger å finne på noe, så må en av oss avlyse. Sånn jeg ser det nå, så gleder jeg meg kjempe masse til sommerferien igjen. Båten, sola, volleyball. ALT. Det jeg ville frem til er at du er en herlig person. Du er helt klart en ekte hulk, og mer enn det. Jeg håper virkelig dagen din har vært like fin som deg, selv om du hadde tentamen. Du får nyte de siste timene som bursdagsbarn, og ikke minst nyte tiden fremover! 
 lovelove ♥

hits