Contact Add Facebook Instagram

Kategori: Clothes

Shoes

Published: 17.12.2013 @ 17:28 Category: Clothes Replies: 2Today I'm in love!

En vakker dag skal jeg ha en svær skohylle full av sko, og alle disse skal være med. Jeffrey Campbell for alle penga!

Du finner disse på Nastygal.

 

AW/XIII

Published: 29.10.2013 @ 17:50 Category: Clothes Replies: 2

 

ENDELIG!!! Som jeg har ventet på at Fanny Lyckmann's andre kolleksjon skulle komme ut! Altså høstkolleksjonen. Kan ikke si annet enn at jeg forguder den dama for bloggen hennes, og ikke minst stilen. Helt rått! Klikk deg rett til kolleksjonen -her-
Issue 1.3 blir Notion 1.3

Published: 22.09.2013 @ 17:21 Category: Clothes Replies: 1

"Trendsterk høstkolleksjon som utstråler selvsikkerhet og attitude". 


...aaand for you guys:

 
Har ikke annet å si enn at det er til å bli forelsket i. Nelly blir bare bedre og bedre. Er ikke Notion 1.3 fantastisk?!


Meoow

Published: 19.09.2013 @ 20:09 Category: Clothes Replies: 1Hei dere! I går var jeg en tur i byen med mamma, egentlig bare for å kjøpe gave til hun, men kom hjem med noe til meg selv også. Føler meg ganske elendig når jeg ikke klarer å kjøpe noe til hun på forhånd på bursdagene hennes, men hun er rett og slett verdens vanskeligste å kjøpe gave til, og svar får jeg heller ikke når jeg spør hva hun ønsker seg. Så da er det like greit at hun velger ut noe hun vil ha selv. Kjolen og veska er fra Bik Bok, og toppen er fra H&M. Synes Bik Bok og H&M har klatret seg stoort opp nå og har fått inn så mye fint! Og enda bedre blir det, virker det som.

Nå sitter jeg godt planta i sofan etter mange timers biltur fram og tilbake til Fyresdal for å hente mine to skjønneste nieser. Skal en tur i stallen, for så å øve til matteprøve i morgen. Ja, JEG øve! Trodde aldri i livet jeg skulle si det - men jeg har faktisk begynt å like matte. 

 

Let's talk sweaters

Published: 13.09.2013 @ 14:41 Category: Clothes Replies: 2

Ja takk, alt sammen! Det er vel ikke veldig rart at jeg er totalt forelsket i alle disse? Hadde disse ligget i klesskapet mitt, DA hadde jeg vært lykkelig da. Make me rich, please!

Du finner de på Choies.com.hits