Contact Add Facebook Instagram

Kategori: Competitions

Konkurranse, vinn goodiebag

Published: 27.11.2013 @ 08:40 Category: Competitions Replies: 13

"Cyber Monday", kjent som den største netthandelsdagen i USA, er en dag forskjellige nettbutikker gir store rabatter og tilbud for å få en kickstart på julesesongen. Inspirert av Cyber Monday, lanseres den første nordiske e-handelsdagen i Norden den 29 november, altså nå til fredag. Dette kan dere lese mer om her

Jeg kan med glede si at det også lanseres en ny nettbutikk denne dagen, nemlig uselect.no. Dette er en butikk med smykker, luer, solbriller/briller og klokker til veldig billige priser. Uselect.no blir altså en av de første til å ta i bruk Cyber Monday, sammen med andre nettbutikker som blandt annet Nelly. De vil tilby produkter til ekstremt gode priser, i tillegg til at de har fri frakt denne dagen. Anbefaler alle å ta en titt innom. Kan garantere at du finner noe som passer til deg og din smak!
   

 bilde

Som en liten smakebit på lanseringen av nettsiden vil jeg gi ut en goodiebag med produkter fra uselect.no og diverse. To av prouktene kan du velge helt selv. Konkurransen avsluttes om to uker. Minner om at det kanskje kommer til å komme flere produkter på siden på fredag, så da anbefaler jeg å velge et produkt da, hvis ikke du allerede har funnet et du har veldig lyst på.  Dette  du gjøre for å delta:


→ Gå inn på uselect.no og finn to produkter du vil ha. Husk og legg til mail!

/Annonse

And the winner is.......

Published: 26.05.2013 @ 22:46 Category: Competitions Replies: 0Da er vinneren av konkurransen kåret, hvor man kunne vinne to billetter til Sluserock. Stian Blipp er konferansier og Karpe Diem, Sirkus Eliassen, Atle Pettersen, Phil T. Rich og flere skal opptre. Mange lurer sikkert på hvordan jeg kåret vinneren, og det var med random.org. Var du uheldig og ikke gikk av med seieren håper vi du kommer likevel! Én billett koster kun 250kr. Så mye bra for pengene, med andre ord.

 

.........Joakim Nicolaisen! Gratulerer så masse.

 

 

Konkurranse: vinn Sluserock billetter

Published: 05.05.2013 @ 22:08 Category: Competitions Replies: 40

Gjett hvem som har gleden av å kunne dele ut 2 billetter til Sluserock?! Emma og jeg har! Sluserock er ett av norges største rusfrie arrangementer og holdes i Lunde i Telemark. Mange kjente har spilt der opp gjennom årene, men i år er det Karpe Diem, Sirkus Eliassen, The Scheen med Atle Pettersen og Phil T. Rich (årets urørtvinner) som er årets artister, i tillegg til andre band. Sluserock er den 8. juni i år, så pass på å sjekke at datoen passer når du melder deg på konkurransen. Vinneren blir trukket den 26. mai!

Lunde ligger om lag 2 timer unna Oslo (10 min gange til Sluserock fra togstasjonen). Ellers går det busser, og det er også mulighet for hotellovernatting i nærheten (dette er ikke inkuldert i billettene dere kan vinne). Kontakt meg for mer informasjon om det. 


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å:

- Like facebook pagen min HER

- Trykke "liker" nederst på innlegget 

- Legg igjen en kommentar med e-mailen din eller fullt navn slik at jeg evt kan kontakte deg på facebook. VIKTIG! 

 

 

hits