Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: januar 2014

Insta lately

Published: 17.01.2014 @ 15:03 Category: Daily Replies: 2


Do not forget to follow me on instagram for pictures from everyday life, live updates, and much more. 
 

Instagram: @elisejp

 

Image and video hosting by TinyPic

Jill top

Published: 14.01.2014 @ 22:54 Category: Daily Replies: 3
Buy the top here


Har siklet på denne toppen lenge nå, og klarte ikke å holde meg mer når jeg så den var på salg. Selfølgelig var den ikke like fin som på bildene på Nelly, men ryggen er så fiin. Salg er farlig for oss som ikke klarer å holde på en tusenlapp mer enn to dager...Uansett, så har jeg planer om å gjøre en total forandring med håret mitt. Har bestemt meg for akkurat som jeg vil ha det, men nå gjenstår det bare å se om jeg i det hele tatt tør. For kort hår, det blir det. 

Image and video hosting by TinyPic

Bloggers

Published: 10.01.2014 @ 11:03 Category: Daily Replies: 0

 

Tenkte bare å vise dere hvilke blogger jeg leser fast hver eneste dag. Disse jentene er så forskjellige stilmessig, men så inspirerende alle sammen. Både inspirerende blogger, design og stil. Imnext-jentene, Victoria, Lisa, Fanny og Caroline, er bare helt fantastiske, og selvfølgelig Kenza og Martine. Dette er faktisk det første jeg gjør om morgenen, etter skolen og på kvelden. Jeg bare innom og lese alle sammen, ellers blir det helt krise. He-he.

 

Image and video hosting by TinyPic

Recovery

Published: 08.01.2014 @ 18:27 Category: Music Replies: 1

 

Min fremtidige mann skuffer aldri! Stemmen hans er så nydelig at jeg ikke har ord. Fortjent seier i X Factor 2013, det er klart!
 

Image and video hosting by TinyPic

Yesterday's outfit

Published: 07.01.2014 @ 18:45 Category: Outfit Replies: 3Jacket Urban / Shoes here / Jeans here / Sweater here / Watch here 


Finally! Siden nyttårsaften har jeg vært syk, ligget i senga i flere dager og ikke orket noe. Kjedelig å feire nyttårsaften i senga, men sånn er det. Er hvertfall oppe og går nå etter altfor mange dager. Klar for nytt bloggår, og denne gangen skal det bli drit bra! 

 

Image and video hosting by TinyPic

hits