Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: mai 2013

Disco pants

Published: 31.05.2013 @ 17:22 Category: Outfit Replies: 0
Disco pants from Nelly / top from Cubus / gold chain from H&M / glasses from Ebay / watch from Casio


Eksamen er endelig overstått og kan endelig puste ut en uke før vi trekker opp til muntlig. Deilig å tenke på at det kun er 4 ordentlige skoledager igjen, og én måned igjen til Hove! HALLELUJAH. Noen andre som skal på Hove? 
 

 

Dreamcatcher tattoo

Published: 29.05.2013 @ 22:32 Category: Daily Replies: 4


Slenger innom et bilde av tatoveringen, bare for å få en liten oppdatering. Det var det eneste jeg klarte å få bilde av før kameraet gikk tom for strøm, og jeg har selvfølgelig ikke laderen her. Super dupert! Vet ikke helt hvorfor, men jeg får en festival-feeling når jeg ser bilde. Hehe.
 
 

And the winner is.......

Published: 26.05.2013 @ 22:46 Category: Competitions Replies: 0Da er vinneren av konkurransen kåret, hvor man kunne vinne to billetter til Sluserock. Stian Blipp er konferansier og Karpe Diem, Sirkus Eliassen, Atle Pettersen, Phil T. Rich og flere skal opptre. Mange lurer sikkert på hvordan jeg kåret vinneren, og det var med random.org. Var du uheldig og ikke gikk av med seieren håper vi du kommer likevel! Én billett koster kun 250kr. Så mye bra for pengene, med andre ord.

 

.........Joakim Nicolaisen! Gratulerer så masse.

 

 

Confirmation

Published: 26.05.2013 @ 18:21 Category: Daily Replies: 3Mine flotte søstre! Ligner vi?Kom hjem fra en varm dag i konfirmasjon. 24 grader og bunad, det ble litt for mye for meg, så nå ligger jeg i sola og prøver å få litt farge på kroppen så lenge jeg har mulighet, også skal jeg ta meg litt trening etterpå. Ønsker alle en flott dag ♥

 

COMME des FUCKDOWN*

Published: 21.05.2013 @ 17:15 Category: Outfit Replies: 4
Endelig
kom min flotte comme des fuckdown genser! Kjøpt og betalt på SheInside.com, som er en av mine favoritt nettbutikker at the moment. Leveringstiden er utrolig treg, men det er selvfølgelig verdt ventetiden. Dritkul eller dritstygg?

 

 

18.05.2013

Published: 18.05.2013 @ 14:46 Category: Outfit Replies: 5
Shorts from Bik Bok / Top from Cubus / Gold chain from H&M / Sunnies from Ebay

For en sol og for en varme! Stod opp tidlig og fikk med meg morgensola, før skyene kom. Var en skikkelig hetebølge med en gang jeg gikk ut, men det er bare deilig! Nå skal jeg tilbringe resten av dagen ute med volleyball og en tur i stallen. Skal tydeligvis bli dårlig vær neste uke, så skal nyte været mens jeg kan.

Har forresten et nytt design, som Silje Lien har laget. Skal prøve å få fikset resten så fort jeg kan. Ha en fin dag, alle!

 

tattoo finished

Published: 16.05.2013 @ 18:22 Category: Daily Replies: 9

Kom meg gjennom smertehelvete til slutt, og er veldig fornøyd! Tenker å få litt rødt i fjæra og, men det blir ikke før om noen måneder hvertfall. Har vært i studio to ganger, og denne gangen smurte jeg på bedøvelseskrem en time før jeg skulle bli tatovert, og det funket kjempebra! Vel, i starten hvertfall. Kan ikke utelukke at det var et reint helvete, men angrer ikke ett sekund! 


Hva synes du om tatoveringen?


Healthy

Published: 13.05.2013 @ 17:55 Category: Food Replies: 1


Jordbær, blåbær, banan og energidrikk fra VannPlussJeg var så heldig og mottok disse smakene fra VannPluss.no for noen dager siden. Har testet ut noen av de, og har forelsket meg helt i iskaffe med karamell og energidrikk med appelsinsmak. De er kalorifattige og uten kunstige søtningstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler. Dessuten er de utrolig praktiske å ta med seg, da pakkene er veldig små. Og noe jeg synes er heelt supert er at man blander med 0,5l vann. Jeg opplever som regel å ende opp med kun ett glass med slike pulverforpakninger. Så her har du altså mye drikke for en billig penge! Sjekk ut produktene HER.

 

Har du smakt disse, eller noe lignende? 

 

 

/Sponset produkt, med mine egne meninger.


Konkurranse: vinn Sluserock billetter

Published: 05.05.2013 @ 22:08 Category: Competitions Replies: 40

Gjett hvem som har gleden av å kunne dele ut 2 billetter til Sluserock?! Emma og jeg har! Sluserock er ett av norges største rusfrie arrangementer og holdes i Lunde i Telemark. Mange kjente har spilt der opp gjennom årene, men i år er det Karpe Diem, Sirkus Eliassen, The Scheen med Atle Pettersen og Phil T. Rich (årets urørtvinner) som er årets artister, i tillegg til andre band. Sluserock er den 8. juni i år, så pass på å sjekke at datoen passer når du melder deg på konkurransen. Vinneren blir trukket den 26. mai!

Lunde ligger om lag 2 timer unna Oslo (10 min gange til Sluserock fra togstasjonen). Ellers går det busser, og det er også mulighet for hotellovernatting i nærheten (dette er ikke inkuldert i billettene dere kan vinne). Kontakt meg for mer informasjon om det. 


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å:

- Like facebook pagen min HER

- Trykke "liker" nederst på innlegget 

- Legg igjen en kommentar med e-mailen din eller fullt navn slik at jeg evt kan kontakte deg på facebook. VIKTIG! 

 

 

hits