Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: juni 2013

Hovefestivalen, here I come

Published: 30.06.2013 @ 04:10 Category: Daily Replies: 2

Endelig er dagen jeg har ventet på kjempelenge kommet! Klokken 9 kjører vi til Tromøya, til Hovefestivalen. Wii, det blir helt sykt! Vi skal sove på Verdens Ende i combicamp, så hvis noen er der - let etter en oransj stygg greie med blomster på. Det er oss! He he

Blir borte ca en uke, men håper dere ikke forlater meg helt ♥
Snakkes! 


Q/A

Published: 25.06.2013 @ 22:57 Category: Q/A Replies: 5

Hva gjør du til høsten? Da begynner jeg på Brekkeby i Skien på service og samferdsel

Hvor gammel er du? 16

Er du ikke litt ung til å ha tatovering? Hva sier moren din, klar over at sikkert over 70-80% av folk under 18 år ikke får lov til det? Og du er 15 eller 16 år? Er ikke for ung når aldersgrensa på noen steder er 16 år med tillatelse fra foresatt, noe jeg har fått. Det er vel opp til hver enkelt forelder om de gir tillatelse til at barna dems kan få tatovering. Tatoveringer er noe som ligger i familien. Vi digger det.

Hva er din aller største drøm? Bli tatovert av Kat Von D og Ami James!!!! og bli rik da, selvfølgelig, hehe


Mer dere lurer på? Spør i vei, så svarer jeg i eget innlegg senere

 

New new new

Published: 25.06.2013 @ 17:02 Category: Outfit Replies: 2E-L-S-K-E-R den nye shortsen og toppen (her) fra Bik Bok. Godt å endelig ha funnet ett antrekk til Hove. Det har ikke helt gått opp for meg at vi drar allerede på søndag!! Vi valgte å sove på Verdens Ende i år (som er 1 km unna festivalcampen), sånn at vi kan ta med combicampen og slipper å sove i telt. Combicampen har "ordentlige" senger og et svært fortelt. Veeeldig praktisk hvis det skulle komme regn! 


Sees vi på Hovefestivalen i år?

 

Colorful bomber jacket

Published: 23.06.2013 @ 20:05 Category: Outfit Replies: 4
Boots from Skopunkten / jeans from Bik Bok / bomber jacket from Monki / watch from Casio

Watcha think?


Dressed like Native Americans

Published: 22.06.2013 @ 23:27 Category: Daily Replies: 1Tjohei, nesten én uke uten oppdatering! Det har skjedd noe hver dag siden siste blogginnlegg, blant annet siste skoledag, klassefest og diverse. Det var trist å si hade til mennesker jeg har gått på skole med i så mange år. Blir rart, men samtidig litt godt. 

Akkurat nå befinner jeg meg i Porsgrunn hos min søte, vakre, snille Andrea. Vi har vært i 70 års lag til farmoren hennes, hvor temaet var ville vesten. Vi kledde oss ut som indianere som sikkert er ganske synlig. Og kjolene er forresten laget av Andrea! Fliink. I kveld skal vi bare slappe av før vi drar til bondelandet i morgen.

Siden jeg er tidenes dårligste blogger til å oppdatere, så har jeg ikke fått ønsket dere en god sommerferie. SÅ, god ferie alle mann!!!


Q/A

Published: 16.06.2013 @ 22:53 Category: Q/A Replies: 6

Hva skal du i sommer? Hovefestivalen, Danmark, cruise og kanskje seiltur. Det er det eneste som er planlagt, ellers blir det mange dager hjemme i sola og volleyballbanen, as usual

Hvilket kamera har du? Mitt eget kamera er Canon EOS 500D, men jeg bruker som regel bare mamma sitt som er Canon EOS 600D

En favoritt blogg? Åh, kan ikke velge ut bare én! De jeg leser mest er Martine Sorthe, Fanny Lyckman, Martine Egeland, Chris Lee, Ingrid Eide og Elise Gabrielsen.

Hvorfor startet du å blogge? Startet for veldig mange år siden og har hatt mange blogger opp gjennom tiden, men kan ikke huske hvorfor jeg begynte. Det var vel fordi det var noe nytt for meg, og det ble veldig populært. Etter det fortsatte jeg bare, og det er morsomt å se hvordan jeg har utviklet meg! Haha

Favoritt tilbehør? Casio klokka mi og gold chain kjedet fra H&M som går igjen i ca hvert antrekk. Også er dessuten tatoveringene mine tilbehør i seg selv.


Hvorfor ble det navnet "Hulken"?
Har skrevet et eget innlegg om det tidligere, men kan forklare det igjen siden de gamle innleggene ble ødelagt i det nye designet. Så ja, grunnen til at jeg kalte bloggen min for "Hulken" er fordi jeg heter det på Twitter. Kalte meg det for veldig lenge siden, da det var populært å ha rare navn der

Hvordan får du inspirasjon? Får inspirasjonen min fra bloggerne jeg leser, også klikker jeg veldig mye rundt på lookbook.nu. Fantastisk inspirasjonsside! 

Hvordan redigerer du bildene dine? Først redigerer jeg litt i iPhoto, også bruker CameraBag 2. Anbefaler alle som har mac/iphone å laste det ned!

Er du ofte på fest? Nei, ikke nå lenger

Har du noen i kikkerten akkurat nå? Haha! Holder meg tilbake for nå

 

Har du flere spørsmål? Kommenter i dette innlegget, så svarer jeg i et eget innlegg senere.


Bilder fra Sluserock

Published: 10.06.2013 @ 11:40 Category: Daily Replies: 2


Alle bilder fra varden.no

Ble trekt opp i muntlig eksamen i dag og kom opp i engelsk. Ikke det jeg hadde håpet på, men det kunne vært verre. Nå skal jeg ta en båttur med Silje for å få en avbrekk. Gødt er det!!

Jobbdag på Sluserock

Published: 09.06.2013 @ 21:15 Category: Daily Replies: 1

Gårsdagens jobbdag på Sluserock ble over alle forventninger! Hvert år jeg har jobbet har det vært like fantastisk, men dette året var kanskje det beste. Jeg jobbet backstage, ikke i teltet ved scenen, men i en barnehage hvor artistene oppholder seg noen timer før de skal opptre. Klokken 9 kom jeg dit, og startet med å smøre baguetter som artistene og jobberne skulle ha. Ellers gikk dagen til opp og ned og hit og dit, men fikk med meg Karpe Diem konserten, som forresten var over the top! 

 

Fredagsantrekk

Published: 07.06.2013 @ 20:39 Category: Outfit Replies: 12
Pants: Cubus / Singlet: Cubus / Shoes: Converse / Watch: Casio / Glasses: can't remember

 

Tycks? 

 

Outfit details

Published: 05.06.2013 @ 17:53 Category: Outfit Replies: 8
Disco pants: Nelly / Top: Cubus / Glasses: Ebay / Cold chain: H&M / Hair accessory: Bik Bok

Dette var lørdagens festantrekk. Elsker detaljene på toppen, gleder meg til å bruke denne når det er ordentlig varmt med en høytlivsshorts! Kjappe og dårlige bilder, men jeg har verken sminke eller tid i dag. Nå må jeg ordne meg, så skal jeg dra på møte. Eller ordne meg med det jeg har igjen her i huset. Tingene mine ligger jo selvfølgelig igjen i byen etter helgen, men får de heldigvis tilbake i dag!

 

Hva synes du?

 

Q/A

Published: 04.06.2013 @ 21:58 Category: Daily Replies: 4
Siden været ble helt på tryne utover dagen og jeg ikke har tatt bilder i dag, kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Så da er det bare å spørre om alt mellom himmel og jord!

 

cause it's summer

Published: 03.06.2013 @ 19:41 Category: Daily Replies: 3
Har plassert meg i favorittstolen med iste, masse godt og spotifylisten med mine favoritt-sommersanger akkurat nå, som du kan høre her. I helgen var jeg i Porsgrunn og gikk inn i sommeren med fine folk på fest. Startet med vin, ost og kjeks, noe som er heelt fantastisk godt, og dro videre. Kjempemoro! Dere får se antrekket fra lørdagen i morgen :-)  

Hvordan har starten på sommeren vært?

 

hits