Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: august 2013

Stop hoping for it

Published: 31.08.2013 @ 12:22 Category: Text Replies: 2

You're not single because you're single. It's not because you texted too much or too little or waited 33 minutes to respond because he took 23. It's not because you met up with your ex that night at 5 a.m. that no one knows about, or because you kissed another boy after a date with a loser.

You're not single because you spit food on that date or tripped coming out the movie theatre. You're not single because you hurt your first boyfriend really badly when you were 15 or because you have yet, to this day, to apologize. It's not because you were secretly jealous when your friend got a boyfriend or that a guy you dated for two months now has a really cute girlfriend and looks really happy. And you're happy for him. But still ill that he found someone before you.

You're not single because you slept with your ex boyfriend. You're not single because half the world found out when you didn't even want to remember it yourself. You're not single because you think the guy your friend wants to hook you up with is ugly or not tall enough. It's not because you're not willing to put up with someone who doesn't brush their teeth on a regular basis.

You're not single because your standards are too high. Good for you having standards. It's not because you didn't like that really, really good guy who wanted to take you on a date and you just weren't feeling it. And it's not because you like to wear pajama pants as soon as you get home and wash all the makeup off your face. You're not single because you didn't learn enough from the past or would rather chill on a Friday night with your blanket and a cold beer than shower, get ready, and go out. You're not single because something is wrong with you. 

You are single because you are single. It's really as simple as that. You haven't made the connection with another heart yet. You can get dolled up, dress cute, cut your hair, dye your hair, tweeze your eyebrows, put on lipstick and you may still. be. single. You can go out to a bar hoping to meet the love of your life and not find a damn one in the place attractive. And it's going to remain that way until it's time for you to find one. Stop hoping for it. Start living the life that you do have instead of wishing for things that you don't have. There will come a time you'll meet a boy and you'll have to give up some of this single freedom you currently have. Start being more thankful. Start doing that now. 
 

Why You're Single by Amanda Crute


Yellow dress

Published: 30.08.2013 @ 20:06 Category: Outfit Replies: 3

I dag har vi ikke gjort annet på skolen enn å være på matfestivalen i Skien. Tror det er meningen å gå rundt og smake på masse mat, men vi endte med å spise smultringer og Bergbys. Ville bare slenge inn dagens antrekk fort, for nå er The Voice på tv2! Følg med, og se på en gutt som heter Eirik Gjen! Det er en gutt jeg vet hvem er via Twitter, så håååper han går videre

 

Sneakpeak

Published: 30.08.2013 @ 14:29 Category: Outfit Replies: 1Outfit for today

Published: 29.08.2013 @ 18:04 Category: Outfit Replies: 7


Jacket from Only / body from Bik Bok / skirt from H&M / shoes from Converse

Dagene på skolen har vært veldig slappe hittil, og dagene går utrolig fort selvom jeg kommer seint hjem. Står opp klokken 6 om morgenen og er ikke hjemme før nærmere halv fem. Men jeg storkoser meg, og føler jeg endelig har kommet på riktig plass. Har det veldig bra, med andre ord!

 

Hva synes du? 

 

Money burned

Published: 27.08.2013 @ 20:32 Category: Daily Replies: 2


Jakke, lue og bukse fra Urban / maxiskjørt fra H&M

Vi sluttet tidlig og fikk stipend i dag, så det var ingen god kombinasjon. (Sorry mamma og pappa). Jeg har ganske klart en ting jeg kan få oscar-pris for - å bruke penger. Enten det er mat, klær eller bare surr, så må jeg bare bruke de. Har satt meg et mål å spare halvparten av stipendet, og legge resten til sparebøssa til sleeve-tatovering. Når man går på service og samferdsel så får man banka inn i hodet om bruk av penger altså, tro meg. 

Room tour

Published: 26.08.2013 @ 19:46 Category: Daily Replies: 2I går flyttet søsteren min til Elverum for å gå på skole der i ett år, så da fikk jeg endelig overta rommet. Har ikke ord for hvor deilig det er å bli kvitt det bitte lille rommet som bare hadde plass til en seng, skap og en sofa med 50cm avstand fra senga. Nå kan jeg jo faktisk ha besøk! haha. Startet med å flytte ting ned i går kveld og ble ferdig for noen minutter siden. Det ser fortsatt ut slik som det har gjort en god stund, men har veldig lyst til å gjøre ett eller annet med det, men hva vet jeg ikke enda. 

Har et rom til som er hos mamma jeg ikke har vist dere, want to see? 


Yellow

Published: 22.08.2013 @ 20:43 Category: Daily Replies: 6


Everything from H&M

Jeg skjems av meg selv for den dårlige oppdateringen. Vel, jeg har ingen unnskyldninger. På mandagen startet jeg på skolen igjen. Ny skole, ny klasse, nye mennesker - ny start. Klassen min er helt grei, bortsett fra at den er altfor stille. Det er ekstremt uvandt etter å ha kommet ut fra en klasse hvor alle kjenner alle og bråker som bare det. Savner den gamle klassen, for å være helt ærlig, men det er deilig med en ny start hvis man skal se bort i fra at motivasjonen er på bånn....

For dere som lurer - så har jeg begynt på service og samferdsel 1. året på Brekkeby i Skien. HVA jeg skal bli har jeg ikke helt funnet ut enda, men jeg er på riktig linje, det vet jeg.

I'm home

Published: 16.08.2013 @ 18:11 Category: Daily Replies: 3Jeg er hjemme
. Eller det har jeg egentlig vært i 3 dager nå, men jeg har klart å bli syk igjen. Skolen begynner på mandag, og det at jeg er sengeliggende hjelper ikke akkurat stort på motivasjonen.
I løpet av oppholdet i Sunny Beach gledet jeg meg veldig til å komme hjem, men siste kvelden innså jeg at det kom til å bli utrolig kjipt å dra fra folk jeg faktisk har blitt glad i der nede. Vi har heldigvis kontakt, da. Noe som er helt sikkert er at jeg skal dra tilbake med en gjeng, for der var det ikke annet enn helt sykt. Internettet var forresten utrolig dårlig, så ett innlegg var det jeg hadde tålmodighet til..

Siden jeg ikke har skrevet så veldig detaljert om turen, så er det bare å spørre i vei om ting og tang!

Sunny Beach

Published: 07.08.2013 @ 22:30 Category: Daily Replies: 1

Andre kveld i Bulgaria er over. I dag har vi vært i Nessebar og spist og sett i handlegatene. Det er så nydelig der! Ellers bor vi i Sunny Beach, midt i byen, så det er ikke akkurat veldig rolig om kvelden, men hotellet er helt greit (Fenix), stranda er fin, liv i bargata, og det er VARMT. Har det veldig greit med andre ord! Etter turen til Nessebar og en laaang gåtur tilbake til hotellet etter å ha kjørt altfor langt med bussen, tar jeg en rolig kveld i lobbyen for å streve med det elendige nettet her. Har sikkert brukt over en time på å laste over bildene...03.08.2013

Published: 03.08.2013 @ 20:03 Category: Daily Replies: 2

Du vet du har lite å gjøre når du rydder og støvsuger huset, sminker deg og tar bilder til bloggen.
I dag våknet jeg til pøsregn og torden, forlatt alene i huset. Startet med å se x antall episoder med One Tree Hill, for så å gjøre huset pent. Har prøvd å pakke litt til syden, men det ender alltid med at jeg pakker for mye, tar ut, og pakker for mye igjen. Skal prøve å være litt smart å finne antrekk dag for dag, så jeg slipper å ha en totalt stappa koffert med klær jeg egentlig ikke trenger. Men uansett, jeg tror det kommer til å bli en heelt syk uke med perfekt følge. Gleder meg så til å blogge der nede! Wiiii

Morning breakfast

Published: 02.08.2013 @ 12:54 Category: Daily Replies: 1

Good morning sunshines ♥ Jeg har vært forkjølet og slapp i noen dager nå, og har 3 dager på meg for å bli frisk før vi drar til Bulgaria. Så de 3 dagene fremover er sengen min beste venn. Krysser fingrene!

 

Mary-Kate and Ashley for Bik Bok

Published: 01.08.2013 @ 19:50 Category: Daily Replies: 3

Noen som har fått med seg at Mary-Kate og Ashley Olsen sin kolleksjon for Bik Bok kommer ut i august? Mye av klærne skal være i Super Flex-materiale som vi alle digger, og det skal gjenspeile deres egen stil, noe som er heelt fantastisk! Woho, jeg kan ikke vente! Tvillingene har verdens beste stiler, synes nå jeg da.

Take a look here

hits