Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: september 2013

Answers

Published: 28.09.2013 @ 17:20 Category: Q/A Replies: 2


Oi,4 dager siden sist allerede. I går var jeg i bursdagsfest til ei venninne. Det var veldig koselig og hadde en sinnsykt bra kveld! Selvom jeg er veldig sliten og bare vil sove, skal jeg ut på en liten ridetur for så og slappe av i kveld. I morgen skal jeg i dåp til min nye, vakre kusine, Evy, som er ca 2 måneder nå. Det blir kos!

 

Hva slags kamera og hvilken linse bruker du? For øyeblikket bruker jeg Canon EOS 600D og det vanlige objektivet som fulgte med, altså 18-55mm

De 5 kjekkeste guttene du vet hvem er? Haha, oida... Mange kjekke her i verden

Hvordan har denne sommeren vært for deg? Ikke annet enn helt perfekt! Hovefestivalen, Sunny Beach og mange fine dager med venner - det kan jo nesten ikke bli noe bedre

Hadde det vært mulig å lage et gratis design som er ganske likt det designet du har nå? Har hatt planer om å lage gratis design en stund, og har faktisk begynt på et nå. Hvor likt det blir, vet jeg ikke enda. 

Favorittsang? James Arthur sitt cover av Wrecking Ball (direktelink her)

 

Questions?

Published: 24.09.2013 @ 21:37 Category: Daily Replies: 6

Når jeg suger til å oppdatere bloggen, blir i det minste instagram profilen oppdatert, så følg meg gjerne der på @elisejp. Er forresten veldig interessert i å finne nye og følge på instagram. Kommenter hva du heter i kommentarfeltet, så får du kanskje en ny følger!

Mulig jeg kjører på med en spørsmålsrunde igjen. Og kommer det inn nok spørsmål skal jeg høre med de to skjønne jentene på forrige videoblogg om de vil svare på spørsmålene på video, hvis jeg ikke har nok bein i nesa og tør selv da. Tviler egentlig. Men uansett, videblogg eller ei - kjør på med spørsmål da, dere! 


Bilder fra instagram profilen min.


Blue

Published: 23.09.2013 @ 21:57 Category: Daily Replies: 1

Hvordan du får til redigeringen har jeg skrevet et innlegg om tidligere som du kan lese her

Har sittet og heiet på Martine i kveld på Det Nye-jenta 2013 som går på Tv2 Bliss mandager 21.25. Har vært fast leser på bloggen hennes veldig lenge nå, og når hun skrev at hun skulle bli med der, ble jeg så glad. Den jenta der fortjener så mye mer oppmerksomhet! Hun røyk dessverre ut i dag (ufortjent), men hun fortjener absolutt flere lesere på bloggen hennes, uten tvil.

Jeg har dessverre null komma niks inspirasjon for tiden. Har ingenting på hjertet og føler hver dag er en dårlig dag for å ta bilder. Så derfor trenger jeg hjelp fra dere, og få vite hva dere vil jeg skal skrive om - enten det er hjertesaker, tips osv, eller hva dere vil se av bilder. Er åpen for alt!

 

Issue 1.3 blir Notion 1.3

Published: 22.09.2013 @ 17:21 Category: Clothes Replies: 1

"Trendsterk høstkolleksjon som utstråler selvsikkerhet og attitude". 


...aaand for you guys:

 
Har ikke annet å si enn at det er til å bli forelsket i. Nelly blir bare bedre og bedre. Er ikke Notion 1.3 fantastisk?!


Colorful bomber

Published: 20.09.2013 @ 19:02 Category: Outfit Replies: 7
Bomber jacket from Monki / disco pants from Nelly / gold chain and t-shirt from H&M / shoes from Skopunkten

Hva synes du om antrekket?


Meoow

Published: 19.09.2013 @ 20:09 Category: Clothes Replies: 1Hei dere! I går var jeg en tur i byen med mamma, egentlig bare for å kjøpe gave til hun, men kom hjem med noe til meg selv også. Føler meg ganske elendig når jeg ikke klarer å kjøpe noe til hun på forhånd på bursdagene hennes, men hun er rett og slett verdens vanskeligste å kjøpe gave til, og svar får jeg heller ikke når jeg spør hva hun ønsker seg. Så da er det like greit at hun velger ut noe hun vil ha selv. Kjolen og veska er fra Bik Bok, og toppen er fra H&M. Synes Bik Bok og H&M har klatret seg stoort opp nå og har fått inn så mye fint! Og enda bedre blir det, virker det som.

Nå sitter jeg godt planta i sofan etter mange timers biltur fram og tilbake til Fyresdal for å hente mine to skjønneste nieser. Skal en tur i stallen, for så å øve til matteprøve i morgen. Ja, JEG øve! Trodde aldri i livet jeg skulle si det - men jeg har faktisk begynt å like matte. 

 

Blåtonet

Published: 17.09.2013 @ 17:07 Category: Daily Replies: 2

ETT brukbart bilde av 150 tyder på en veldig, veldig dårlig dag.
 

Believe in your fucking self

Published: 16.09.2013 @ 21:42 Category: Text Replies: 0

 

 

Kom over en helt genial instagram profil i stad (tips4youdaily). Som i beskrivelsen på profilen "giving you daily tips to make your life easier", så stemmer det ganske bra. Søk på daily tips på twitter, så finner du mange andre profiler der og. Helt genialt! Synes teksten under var så bra, til tross for x antall gjentatte ganger med fucking, så er det en tankevekker.

 

It's a lazy day

Published: 15.09.2013 @ 19:29 Category: Outfit Replies: 6

Kom meg visst nok ikke opp av sengen før nå egentlig. Fikk dessuten ingen gode bilder, redigeringa suger, er slapp og lei. Så dette er ikke min dag. Jeg har hatt besøk i hele helgen, og det er så godt å tenke på at du kjeder deg, men har overhodet ikke lyst til å gjøre noe annet enn å daffe. Jeg skal uansett klare å ta en treningsøkt etter jeg har fått i meg pappas verdens beste pytt i panne og sesongens første episode av Robinsonekspedisjonen 2013. DET har jeg ventet lenge på! Jeg må nesten le av hvor latterlig Robinson og Charterfeber er, men samtidig så bra. Well well, ha en finfin søndag, dere!
Maxidress from Bik Bok / jacket from Only / Carhartt hat from Urban / watch from Casio

 

Let's talk sweaters

Published: 13.09.2013 @ 14:41 Category: Clothes Replies: 2

Ja takk, alt sammen! Det er vel ikke veldig rart at jeg er totalt forelsket i alle disse? Hadde disse ligget i klesskapet mitt, DA hadde jeg vært lykkelig da. Make me rich, please!

Du finner de på Choies.com.Videoblog, fun facts

Published: 12.09.2013 @ 19:28 Category: Video Replies: 2

Finally - videoen er ferdig opplastet etter flere timer!! Må takke disse to søte jentene her som gadd å lage videoen, til tross for at de synes det var utrooolig kleint, spesielt når de så på den etterpå. Ha ha. Men håper dere synes det er interessant og litt gøy med noe annet enn helt vanlige innlegg. Husk å trykke på tannhjulet og velg den høyeste kvaliteten (1080p)!

 

B&W

Published: 09.09.2013 @ 16:48 Category: Daily Replies: 3

Hei! Ville bare slenge innom et innlegg og si takk igjen. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for at dere besøker bloggen og legger igjen så fine kommentarer! Nå skal jeg ut med hesten. Er en stund siden jeg har ridd en laang tur nå, så det skal bli deilig. Var forresten innom ungdomsskolen i dag for å informere om Nome Ungdomsråd, og det var såå koselig å se de gamle lærerne igjen. Selvom jeg kanskje var utrolig lei mange av de når jeg gikk der selv, merker jeg etterpå at jeg har blitt veldig glad i mange av de. Men nå må jeg løpe, vi snakkes!

 

Hva gjør du denne mandagen?


 

Forever friendship

Published: 08.09.2013 @ 19:31 Category: Text Replies: 1

There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will. Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship.

When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times and the confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end.

 I LOVE YOU ♥


Leopard print

Published: 07.09.2013 @ 19:00 Category: Outfit Replies: 11


Shoes from Skopunkten / jeans from Dr.Denim / jacket and hat from Urban / watch from CMYK

Leide meg inn en altfor snill fotograf, så takk til Emma som måtte gå att og fram og klikke på knappen ca 400 ganger! Nå sitter 3 flotte jenter hos meg med kebab, så i kveld skal vi bare kose oss med film. Ha en fin lørdag ♥

 

Thank you

Published: 05.09.2013 @ 17:01 Category: Daily Replies: 5

Først og fremst må jeg gi en stooor takk til dere som leser/stikker innom bloggen min, og ikke minst til dere som kommenterer. Får så utrolig mye mer blogglyst, og jeg blir veldig, veldig glad. Så - tusen takk! Ble forresten kåret til ukens blogg av Ida Olsen! Hun skrev så mye fint, så det var veldig hyggelig :-)

Mamma har dratt av gårde med kameraet jeg bruker til syden, så derfor er jeg litt stucked her uten, men jeg skal prøve å få låne ett. I mens får jeg finne på noe annet å legge ut enn outfit bilder. Jeg føler jeg nesten ikke har vært hjemme for tiden og slappet skikkelig av, så i kveld skal jeg gjøre ingenting bortsett fra å gå gjennom alle mine tusenvis av bilder på macen, og legge de over på harddisk. Macen min har blitt helt klikk, spesielt iPhoto, men det skyldes vel sikkert at jeg har lastet ned for mye dritt. Dere må forresten høre på den nye favorittsangen min, Waiting For You - Phive
B/W with colored area

Published: 03.09.2013 @ 20:32 Category: How to Replies: 0
Gå inn på lunapic.com og last opp bildet du vil bruke. 

Det første du gjør er å trykke på saksa som ligger i verktøylisten til venstre. Så kommer det opp en boks hvor det står "tool" og med ulike måter du kan bruke til å markere området du vil skal være farget. Jeg pleier å bruke "polygon / freeform".

Etter du har markert området ditt, trykker du på copy/paste som står ovenfor tool. Da kommer området du har markert opp til venstre side. Det trenger du ikke å bry deg om, for neste steg nå er å gjøre bildet om til svart og hvitt. Det gjør du ved å holde musen over "adjust", for så å trykke på black and white.

Bildet skal nå ha blitt svart og hvitt, så det du skal gjøre nå er å lime inn det markerte området. Da holder du musen over "edit" og trykker på "paste image from clipboard". Da dukker det markerte området opp på venstre side igjen, så er det bare å dra området til der du skal ha det, trykke på "apply pasted image", and voila! Finished.

 

Var dette forståelig?  


Q/A

Published: 02.09.2013 @ 21:38 Category: Q/A Replies: 0

Hadde helt glemt å svare på de siste spørsmålene, so here we go:

Hvilke blogger leser du? Martine Sorthe, Martine Egeland og Fanny Lyckmann. Leser selvfølgelig mange flere, men disse tre er mine absolutt favoritter.

Hvem er dine beste venner? Qendrim, Andrea, Ingrid og Silje er mine nærmeste.

Hva er ditt beste minne? Hovefestivalen, uten tvil! Det var helt fantastisk. Rett under kommer Sunny Beach. 

Hva er framtidsplanene dine? Shit, that's a hard one. Jeg vet virkelig ikke. Jeg tenker veldig mye og kommer fram til ting, men så endrer tankene seg hele tiden. 

Hva skal du gå etter vgs? Da skal jeg forhåpentligvis gå ut i lærlig, hvis ikke jeg velger å gå school of fashion industry i Oslo. Klarer ikke å bestemme meg.

Gleder du deg til å bli kjent med nye folk på vgs? Etter 2 uker har jeg blitt kjent med mange, men gleder meg til å bli kjent med enda flere.

Hvor ofte shopper du klær? Jeg shopper så fort jeg har penger, rett og slett. 

Er du flink til å trene? Haha, nei, overhodet ikke. Jeg kan være flink i perioder og sette meg virkelig inn for det, men akkurat nå trener jeg ikke. 

Er du mye ute på fester? Og hva synes du om å begynne å drikke i tidlig alder? Jeg synes ikke jeg er veldig mye ute for tiden nå. Det er jo selvfølgelig ikke positivt å drikke i tidlig alder, men jeg synes det kommer ann på hvordan personene oppfører seg. 

Når var første gang du drakk? Altfor tidlig. 14 år.

 

Me

Published: 02.09.2013 @ 18:30 Category: Text Replies: 6

Jeg tror kanskje ikke jeg har vært veldig åpen om meg selv på bloggen. Hovedsaklig vil jeg ikke at dette skal være en blogg med detaljer om meg og mitt liv, men jeg tenkte jeg kanskje kunne skrive noe for at dere skal få et lite inntrykk av hvem som skriver bloggen du leser. Jeg tenker. veldig. mye. Altfor mye egentlig. Jeg har så utrolig mye jeg vil fram til, og så mye jeg vil dele, men jeg klarer bare ikke å finne de riktige ordene for å uttrykke meg. Er det noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til, så er det det. Så før jeg begynner med mine dype, seriøse eller kanskje morsomme innlegg med masse tekst - her er meg:

Jeg heter Elise Johnsen Pedersen. Eller Hulken om du vil. Egentlig er hele hulken-greia teit og ganske sær, men litt kult da. Jeg er født den 7. mars og er 16 år. Jeg har vokst opp med skilte foreldre og to søstre som ikke bor hjemme lenger, eller hun ene kommer hjem om et år, tror jeg. Jeg har en hest som jeg steller med helt alene. Han heter Brisco og er en nydelig varmblodshest. Ingen i familien bryr seg så veldig om han, bortsett fra min lille, altfor søte niese på 4 år som sier "min og tante sin hest". Ellers har jeg kjørt aktivt alpint så lenge jeg kan huske, og det er noe som har og betyr ekstremt mye for meg. Jeg har trossalt brukt 4-5 dager hver eneste uke i maange år på det, så det er ingen tvil om at det har vært noe av det største i livet mitt. Selvom jeg sluttet. 

En oppdatert person, det er jeg. Det er vel ikke veldig rart når halvparten av dagen går til sosiale medier både på iphone og mac. Jeg er en av de avhengige typene som absolutt ikke klarer å være borte fra internett i flere dager. Det er vel derfor jeg skaffet meg en blogg tror jeg, for at alle de timene jeg bruker på å sitte på ræva eller ligge i sofan/senga ikke skulle være totalt bortkastet. At jeg faktisk kunne uttrykke meg selv på en slags måte og dele ting med andre, i stedet for å sitte og proppe i seg masse unødvendig informasjon om andre mennesker. Egentlig sånn som du som leser dette gjør om meg nå. 

Jeg er gal etter å bruke penger. Og da mener jeg virkelig GAL!! Jeg husker jeg fikk 6000kr til bursdagen min for mange år siden. Jeg er ganske sikker på at det ikke gikk mer enn én måned før alle pengene var brukt på bare dritt og tull. Jeg var liten da, men etter det har jeg aldri klart å spare noe særlig med penger. Nå som jeg går på skole med kantine og som har 3-5 minutters gange til byen, har det ikke blitt særlig bedre heller. Så hvis det er noen mulige sponsorer som gjerne vil sponse meg bil, hus, klær, mat osv, sier jeg ja takk. Tulla. 

Egentlig er det ikke mye spesielt å si om meg. Jeg er glad i å ta bilder (selvom jeg har altfor masse å lære), jeg er glad i å tegne, glad i å være oppdatert i moteverden, se på serier, dra på kafé, være med venner, reise osv. Akkurat som alle andre. Jeg gikk ikke veldig, veldig mye inn i detaljer nå, men hvis det er noe du lurer på, så er det for all del bare å spørreLazy sunday

Published: 01.09.2013 @ 18:17 Category: Food Replies: 0

Hi guys! Siden jeg har blitt fortalt at søndager skal holdes hellig, bruker jeg den med Emma til å ha Pretty Little Liars maraton, fortsettelse fra i går kveld. Jeg har vært en tur med hesten min og flyttet han tilbake til den gamle stallen, som nå holder på å bli ny, og den blir så fiiiiin. Vi har bakt brownies og spist is vedsiden av, noe som smakte himmelsk. 

Fant en supergenial redigeringside som heter lunapic.com som jeg brukte til å redigere bildet under. Jeg bruker aldri photoshop, har det heller ikke, så det var helt gull at jeg fant denne siden nå. Kan godt lage et eget innlegg om hvordan jeg redigerer b/w med et området som har farger. 

6 egg / 9 dl sukker / 6 dl hvetemel / 9 ss kakao / 1 ss vanilje sukker / 300 g smør

Visp eggene og sukkeret sammen til eggedosis, bland alt det tørre i lag og ha deretter smeltet smør oppi. Ha det i en langpanne i ovnen på 200°c i 15-20min.

 

Hva gjør du denne søndagen?

 

hits