Contact Add Facebook Instagram

Arkiv mned: november 2013

Konkurranse, vinn goodiebag

Published: 27.11.2013 @ 08:40 Category: Competitions Replies: 13

"Cyber Monday", kjent som den største netthandelsdagen i USA, er en dag forskjellige nettbutikker gir store rabatter og tilbud for å få en kickstart på julesesongen. Inspirert av Cyber Monday, lanseres den første nordiske e-handelsdagen i Norden den 29 november, altså nå til fredag. Dette kan dere lese mer om her

Jeg kan med glede si at det også lanseres en ny nettbutikk denne dagen, nemlig uselect.no. Dette er en butikk med smykker, luer, solbriller/briller og klokker til veldig billige priser. Uselect.no blir altså en av de første til å ta i bruk Cyber Monday, sammen med andre nettbutikker som blandt annet Nelly. De vil tilby produkter til ekstremt gode priser, i tillegg til at de har fri frakt denne dagen. Anbefaler alle å ta en titt innom. Kan garantere at du finner noe som passer til deg og din smak!
   

 bilde

Som en liten smakebit på lanseringen av nettsiden vil jeg gi ut en goodiebag med produkter fra uselect.no og diverse. To av prouktene kan du velge helt selv. Konkurransen avsluttes om to uker. Minner om at det kanskje kommer til å komme flere produkter på siden på fredag, så da anbefaler jeg å velge et produkt da, hvis ikke du allerede har funnet et du har veldig lyst på.  Dette  du gjøre for å delta:


→ Gå inn på uselect.no og finn to produkter du vil ha. Husk og legg til mail!

/Annonse

New drawing

Published: 23.11.2013 @ 21:31 Category: Drawings Replies: 6

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 

Helt ny tegning som ble akkurat ferdig. Brukte ca 2 timer på denne, mye mindre enn det jeg pleier på portrett tegninger, men denne var ikke så avansert. Tror det er første gang jeg har blitt ferdig med en tegning samme kveld, for som regel pleier det å gå over flere uker og måneder før jeg gidder å tegne. Men jeg ble ganske fornøyd!   

For dere som lurer på hvilke blyanter jeg brukte, så brukte jeg HB, H6 og bly.

 

Hva synes du?


Liten hulk

Published: 22.11.2013 @ 21:20 Category: Daily Replies: 2Så mye rart man kan finne på en harddisk. Her var det bilder fra jeg var ett år og til den dag i dag. Å se hvor mye rart og morsomt som har skjedd opp gjennom åra er så sinnsykt morsomt å se på i ettertid. Striper i håret, hest var best (det er det enda) og jeg samlet på snegler!! Husker det så godt fortsatt. Jeg var hos ei venninne, det hadde regnet og det var tusenvis av snegler ute. Så vi gikk og plukket så mange vi fikk plass til i boksen, og jeg tok de like godt med hjem for å ha de som husdyr. Tror ikke det var så populært i heimen...

 

Fortell noe fra din barndom! :-)

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

You

Published: 21.11.2013 @ 17:08 Category: Text Replies: 0

I have always wanted you. Since I saw your face and your eyes for the first time. "You can be lonely even when you are loved by many people, since you are still not anybody's one and only," Anne Frank said. I can't describe it any better. You are the only one who can make me truly happy right now. I think we love each other, just not at the same time. You are still in love with her, I am just here. I am here to support you, through your heartbreak, through something that I've been through myself. But you still love her, and I am still number two. It feels like I will always be. It makes me feel even more like a nobody than when I actually was. Maybe I should just leave, let you be.
Maybe it isn't our time now. I guess you will never look at me the way you look at her. I wish we could fit each other, that you could love me right now like the way I love you. I wish you could see me the way as I see you. I wish you would fight for me like I fight for you. I wish you could cry right now like I am crying for you. What literally hurts me the most, what kills me every evening, what kills me right now, is that you walk away when I open up for you. Why is it like that? How can you change like that? Is it meant to be that I am supposed to go through this shit? I cannot even describe it, to be a number two. It's really hard to wait around for something I know will never happen, but it's so much harder to give up when I know that you are all I want.

Text by Martine Sorthe

20nov

Published: 20.11.2013 @ 16:48 Category: Outfit Replies: 4Jeg har en overraskelse på lur som jeg tror mange kommer til å like. Jeg klarer nesten ikke å vente med å publisere innlegget, for det er så bra! Har så lyst til å røpe det allerede, men det kommer ut på bloggen om cirka en uke, hvis ikke før..  så følg med! Lik gjerne facebookpagen min for å få litt mer info senere, og få oppdateringer. 

Nå skal jeg få hivd i meg noe sushi før jeg drar avgårde på styremøte med rideklubben.  Ha en fin onsdagskveld, alle♥

 

All black

Published: 19.11.2013 @ 14:49 Category: Outfit Replies: 8


Siden jeg har fridag i dag fikk jeg endelig sjansen til å ta bilder når det var lyst. På vanlige skoledager kommer jeg ikke hjem før halv fem, da det begynner å bli ganske mørkt, og har vanskelig for å få bra bilder. Jeg elsker den kulda som er ute nå, ikke for kaldt, men akkurat passe. Hater å bruke altfor tykke jakker, og dessuten synes jeg det er så vanskelig å finne noen fine som er lette å style. 

Det nærmer seg desember, så jeg tenkte å lage et innlegg om julegavetips hvis noen er interessert i det. Det kommer hvertfall i løpet av uka.

 

15nov

Published: 15.11.2013 @ 17:59 Category: Outfit Replies: 1
Pants from MQ / watch from Casio / rest from Bik Bok

Drar på hyttetur til Rauland med gode folk om noen få minutter. Vi skal i skibakken og kose oss masse i helgen, så det gleder jeg meg til. Ha en fin helg!


Help

Published: 11.11.2013 @ 23:24 Category: Daily Replies: 1


Lange dager på sofan med Gossip Girl er helt greit, men akkurat nå har jeg så blogglyst, men mangler idéer. Need som help over here. Hva vil dere se/lese på bloggen? Det er vel titusendegang jeg spør om det spørsmålet, men jeg er klar for å gå all in. Ingen forslag er for dumme. Kanskje.

 

hits