Contact Add Facebook Instagram

Kategori: Food

Lazy sunday

Published: 01.09.2013 @ 18:17 Category: Food Replies: 0

Hi guys! Siden jeg har blitt fortalt at søndager skal holdes hellig, bruker jeg den med Emma til å ha Pretty Little Liars maraton, fortsettelse fra i går kveld. Jeg har vært en tur med hesten min og flyttet han tilbake til den gamle stallen, som nå holder på å bli ny, og den blir så fiiiiin. Vi har bakt brownies og spist is vedsiden av, noe som smakte himmelsk. 

Fant en supergenial redigeringside som heter lunapic.com som jeg brukte til å redigere bildet under. Jeg bruker aldri photoshop, har det heller ikke, så det var helt gull at jeg fant denne siden nå. Kan godt lage et eget innlegg om hvordan jeg redigerer b/w med et området som har farger. 

6 egg / 9 dl sukker / 6 dl hvetemel / 9 ss kakao / 1 ss vanilje sukker / 300 g smør

Visp eggene og sukkeret sammen til eggedosis, bland alt det tørre i lag og ha deretter smeltet smør oppi. Ha det i en langpanne i ovnen på 200°c i 15-20min.

 

Hva gjør du denne søndagen?

 

Healthy

Published: 13.05.2013 @ 17:55 Category: Food Replies: 1


Jordbær, blåbær, banan og energidrikk fra VannPlussJeg var så heldig og mottok disse smakene fra VannPluss.no for noen dager siden. Har testet ut noen av de, og har forelsket meg helt i iskaffe med karamell og energidrikk med appelsinsmak. De er kalorifattige og uten kunstige søtningstoffer, fargestoffer og konserveringsmidler. Dessuten er de utrolig praktiske å ta med seg, da pakkene er veldig små. Og noe jeg synes er heelt supert er at man blander med 0,5l vann. Jeg opplever som regel å ende opp med kun ett glass med slike pulverforpakninger. Så her har du altså mye drikke for en billig penge! Sjekk ut produktene HER.

 

Har du smakt disse, eller noe lignende? 

 

 

/Sponset produkt, med mine egne meninger.


hits