Contact Add Facebook Instagram

Kategori: Outfit

Yesterday's outfit

Published: 07.01.2014 @ 18:45 Category: Outfit Replies: 3Jacket Urban / Shoes here / Jeans here / Sweater here / Watch here 


Finally! Siden nyttårsaften har jeg vært syk, ligget i senga i flere dager og ikke orket noe. Kjedelig å feire nyttårsaften i senga, men sånn er det. Er hvertfall oppe og går nå etter altfor mange dager. Klar for nytt bloggår, og denne gangen skal det bli drit bra! 

 

Image and video hosting by TinyPic

11.12.2013

Published: 11.12.2013 @ 17:33 Category: Outfit Replies: 3Heisann! Lenge siden sist. I de siste dagene har jeg forberedt ny blogg. Altså slitt meg gjennom flere timer uten å ha fått til designet jeg vil ha. Jeg klikker snart, seriøst. Har heldigvis fått hjelp av skjønne Albertine med noen småting, så er designet forhåpentligvis på plass til neste uke. Gleder meg så til å få en ny start, med nytt design!

Vinneren av konkurransen med uselect ble Elise Andrea. Gratulerer så mye! Følg med på mailen din :-)

 

20nov

Published: 20.11.2013 @ 16:48 Category: Outfit Replies: 4Jeg har en overraskelse på lur som jeg tror mange kommer til å like. Jeg klarer nesten ikke å vente med å publisere innlegget, for det er så bra! Har så lyst til å røpe det allerede, men det kommer ut på bloggen om cirka en uke, hvis ikke før..  så følg med! Lik gjerne facebookpagen min for å få litt mer info senere, og få oppdateringer. 

Nå skal jeg få hivd i meg noe sushi før jeg drar avgårde på styremøte med rideklubben.  Ha en fin onsdagskveld, alle♥

 

All black

Published: 19.11.2013 @ 14:49 Category: Outfit Replies: 8


Siden jeg har fridag i dag fikk jeg endelig sjansen til å ta bilder når det var lyst. På vanlige skoledager kommer jeg ikke hjem før halv fem, da det begynner å bli ganske mørkt, og har vanskelig for å få bra bilder. Jeg elsker den kulda som er ute nå, ikke for kaldt, men akkurat passe. Hater å bruke altfor tykke jakker, og dessuten synes jeg det er så vanskelig å finne noen fine som er lette å style. 

Det nærmer seg desember, så jeg tenkte å lage et innlegg om julegavetips hvis noen er interessert i det. Det kommer hvertfall i løpet av uka.

 

15nov

Published: 15.11.2013 @ 17:59 Category: Outfit Replies: 1
Pants from MQ / watch from Casio / rest from Bik Bok

Drar på hyttetur til Rauland med gode folk om noen få minutter. Vi skal i skibakken og kose oss masse i helgen, så det gleder jeg meg til. Ha en fin helg!


Colorful bomber

Published: 20.09.2013 @ 19:02 Category: Outfit Replies: 7
Bomber jacket from Monki / disco pants from Nelly / gold chain and t-shirt from H&M / shoes from Skopunkten

Hva synes du om antrekket?


It's a lazy day

Published: 15.09.2013 @ 19:29 Category: Outfit Replies: 6

Kom meg visst nok ikke opp av sengen før nå egentlig. Fikk dessuten ingen gode bilder, redigeringa suger, er slapp og lei. Så dette er ikke min dag. Jeg har hatt besøk i hele helgen, og det er så godt å tenke på at du kjeder deg, men har overhodet ikke lyst til å gjøre noe annet enn å daffe. Jeg skal uansett klare å ta en treningsøkt etter jeg har fått i meg pappas verdens beste pytt i panne og sesongens første episode av Robinsonekspedisjonen 2013. DET har jeg ventet lenge på! Jeg må nesten le av hvor latterlig Robinson og Charterfeber er, men samtidig så bra. Well well, ha en finfin søndag, dere!
Maxidress from Bik Bok / jacket from Only / Carhartt hat from Urban / watch from Casio

 

Leopard print

Published: 07.09.2013 @ 19:00 Category: Outfit Replies: 11


Shoes from Skopunkten / jeans from Dr.Denim / jacket and hat from Urban / watch from CMYK

Leide meg inn en altfor snill fotograf, så takk til Emma som måtte gå att og fram og klikke på knappen ca 400 ganger! Nå sitter 3 flotte jenter hos meg med kebab, så i kveld skal vi bare kose oss med film. Ha en fin lørdag ♥

 

Yellow dress

Published: 30.08.2013 @ 20:06 Category: Outfit Replies: 3

I dag har vi ikke gjort annet på skolen enn å være på matfestivalen i Skien. Tror det er meningen å gå rundt og smake på masse mat, men vi endte med å spise smultringer og Bergbys. Ville bare slenge inn dagens antrekk fort, for nå er The Voice på tv2! Følg med, og se på en gutt som heter Eirik Gjen! Det er en gutt jeg vet hvem er via Twitter, så håååper han går videre

 

Sneakpeak

Published: 30.08.2013 @ 14:29 Category: Outfit Replies: 1Outfit for today

Published: 29.08.2013 @ 18:04 Category: Outfit Replies: 7


Jacket from Only / body from Bik Bok / skirt from H&M / shoes from Converse

Dagene på skolen har vært veldig slappe hittil, og dagene går utrolig fort selvom jeg kommer seint hjem. Står opp klokken 6 om morgenen og er ikke hjemme før nærmere halv fem. Men jeg storkoser meg, og føler jeg endelig har kommet på riktig plass. Har det veldig bra, med andre ord!

 

Hva synes du? 

 

Free

Published: 31.07.2013 @ 15:17 Category: Outfit Replies: 4
Skirt from Bik Bok / top from Bik Bok / watch from Casio / gold chain from H&M

Eneste unnskyldningen jeg har for dårlig oppdatering er f-e-r-i-e. Selvom jeg ikke føler jeg har gjort såå mye hittil, har jeg hatt min beste sommerferie til nå. Har ett reisemål igjen, og det er Sunny Beach. Vi drar til mandag og jeg har begynt å gjøre det jeg er aller dårligst til - å pakke. Jeg tror, og håper det vil bli en bra blogguke!

Tusen takk til mine få trofaste lesere som har klikket innom bloggen i løpet av fraværet ♥

Summer outfit

Published: 11.07.2013 @ 12:21 Category: Outfit Replies: 3


Homemade shorts!
Denne shortsen var en gang en bukse fra tekstilrommet på skolen. Tok den likesågodt med hjem og gjorde den om til en shorts. Har glemt den helt bort, så den har aldri blitt brukt. Skal gjøre noen små justeringer, så er denne klar for å bli med til Bulgaria! Med noen passende sko, blir nok dette antrekket helt schmø!

 

New new new

Published: 25.06.2013 @ 17:02 Category: Outfit Replies: 2E-L-S-K-E-R den nye shortsen og toppen (her) fra Bik Bok. Godt å endelig ha funnet ett antrekk til Hove. Det har ikke helt gått opp for meg at vi drar allerede på søndag!! Vi valgte å sove på Verdens Ende i år (som er 1 km unna festivalcampen), sånn at vi kan ta med combicampen og slipper å sove i telt. Combicampen har "ordentlige" senger og et svært fortelt. Veeeldig praktisk hvis det skulle komme regn! 


Sees vi på Hovefestivalen i år?

 

Colorful bomber jacket

Published: 23.06.2013 @ 20:05 Category: Outfit Replies: 4
Boots from Skopunkten / jeans from Bik Bok / bomber jacket from Monki / watch from Casio

Watcha think?


Fredagsantrekk

Published: 07.06.2013 @ 20:39 Category: Outfit Replies: 12
Pants: Cubus / Singlet: Cubus / Shoes: Converse / Watch: Casio / Glasses: can't remember

 

Tycks? 

 

Outfit details

Published: 05.06.2013 @ 17:53 Category: Outfit Replies: 8
Disco pants: Nelly / Top: Cubus / Glasses: Ebay / Cold chain: H&M / Hair accessory: Bik Bok

Dette var lørdagens festantrekk. Elsker detaljene på toppen, gleder meg til å bruke denne når det er ordentlig varmt med en høytlivsshorts! Kjappe og dårlige bilder, men jeg har verken sminke eller tid i dag. Nå må jeg ordne meg, så skal jeg dra på møte. Eller ordne meg med det jeg har igjen her i huset. Tingene mine ligger jo selvfølgelig igjen i byen etter helgen, men får de heldigvis tilbake i dag!

 

Hva synes du?

 

Disco pants

Published: 31.05.2013 @ 17:22 Category: Outfit Replies: 0
Disco pants from Nelly / top from Cubus / gold chain from H&M / glasses from Ebay / watch from Casio


Eksamen er endelig overstått og kan endelig puste ut en uke før vi trekker opp til muntlig. Deilig å tenke på at det kun er 4 ordentlige skoledager igjen, og én måned igjen til Hove! HALLELUJAH. Noen andre som skal på Hove? 
 

 

COMME des FUCKDOWN*

Published: 21.05.2013 @ 17:15 Category: Outfit Replies: 4
Endelig
kom min flotte comme des fuckdown genser! Kjøpt og betalt på SheInside.com, som er en av mine favoritt nettbutikker at the moment. Leveringstiden er utrolig treg, men det er selvfølgelig verdt ventetiden. Dritkul eller dritstygg?

 

 

18.05.2013

Published: 18.05.2013 @ 14:46 Category: Outfit Replies: 5
Shorts from Bik Bok / Top from Cubus / Gold chain from H&M / Sunnies from Ebay

For en sol og for en varme! Stod opp tidlig og fikk med meg morgensola, før skyene kom. Var en skikkelig hetebølge med en gang jeg gikk ut, men det er bare deilig! Nå skal jeg tilbringe resten av dagen ute med volleyball og en tur i stallen. Skal tydeligvis bli dårlig vær neste uke, så skal nyte været mens jeg kan.

Har forresten et nytt design, som Silje Lien har laget. Skal prøve å få fikset resten så fort jeg kan. Ha en fin dag, alle!

 

Antrekk 27/4

Published: 27.04.2013 @ 15:23 Category: Outfit Replies: 8


Sko Converse / bukse Bik Bok / genser Bik Bok / klokke Casio / kjede H&M

 

Ferdig fikset og klar for å dra ned på åpning av samfunnshuset og jobbe backstage på Cir.Cuz konsert. Skal jobbe med flotte jenter, så det blir bra! Gleder meg :-)

 

 Hva synes du om antrekket?


 

Black 'n white

Published: 13.04.2013 @ 20:17 Category: Outfit Replies: 4
Dr. denim jeans Carlings, sko Skopunkten, jakke Vero Moda, solbriller Ebay

 

 

Tycks?

 

 

Sunday outfit

Published: 24.03.2013 @ 16:14 Category: Outfit Replies: 6

En perfekt søndag:
SOL, kunne sitte ute i uten å fryse og at man slipper å tenke på å sette på alarm til i morgen. I dag er en perfekt søndag!! :-)  

 

hits